Opel Meriva: Spiegels

Beste lezers , is er iemand die mij kan inlichten over spiegels ik heb een Opel maraiva 2006 dus een oud model.
Het probleem is als volgd, ik heb er een Avento caravan soms achter hangen breedte 209 cm deze is voor mij goed zichtbaar in mijn spiegels. Maar als ik het goed heb gelezen moet de zichtbaarheid van de caravan zijn als volgd. Achter uit kijkend dan zie ik de kop van de caravan gekoppeld aan de trekhaak, nu is de wet die zegd dat ik moet zien uit de kop van de aan hanger(caravan) 270CM BREDER DAN DE CARAVAN, OVER EEN LENGTE OVER DE VOLLE LENGTE IS ZICHTBAAR. En nu komt het geachte lezer, ik zie in mijn spiegels wat de wet zegd, En dan is het probleem geschapen als ik zonder extra spiegels rijdt, een forse maat buiten de verhoudingen tov van het trekkend voertuig kan ik billikken. Dan zal er een extra voorziening moeten komen om mijn caravan in dit geval in het oog te houden, en zeker het andere verkeer, Mijn uiteindelijke vraag is, wat is er op de markt om je aanwezige orginele spiegel evt te verwijderen. Let wel alleen de spiegel, meer moet het niet kosten. Bij mijn dealer Opel had men geen opl voor dit probleem.
De vraag is, niet te gebruiken de zg opbouw spiegels, daar krijg onder het rijden de zenuwen van trillingen zer storend en vervoming.
Wat kunt U aandragen , mijn dank hier voor.
Vriendelijke groet, T.H.Nijssen

TN

Geplaatst door TN (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Meriva? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (310) PRO, 11 jaar geleden

Vrachtwagenspiegels?

TN (0), 11 jaar geleden

Als tweede vraag deze dag. Mijn achter verlichting in mijn Opel merive 2006 jaar heeft vogens mij een slechte verlichting in zichtbaarheid 5 watt . Wat zoal om je heen ziet is vele malen beter, laatstaan als het mist. Want binnen de wet is een mistachterlicht niet altijd toegestaan meen ik. Maar kortom 10 watt is dat verantwoord, ik denk dat het dan verbetering toe voegd in de zichbaarhied. Daar is de fabrikant van deze unit niet voor met het oog op warmte ontwikkeling waar ik aan twijfel, ( goed zicht allicht is toch juist). Te denken valt als goed alternatief led lamp, niet stuk te krijgen en laten branden is niet erg want zij zijn laag van wattage dus accu leeg daardoor is niet aanwezig.
Help mij voor een goede verlichting achter want er zijn vele wegen naar Rome.
Met dank TN

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Meriva of stel zelf een nieuwe vraag.