Opel Corsa: start en uitval van motor

Bouwjaar: 1992

auto gekocht met een start onderbreker die buiten bedrijf zou zijn doch led blijft knipperen 7 weken geen probleem starten zonder start onderbreker te aktiveren volgen mij valt af en toe de benzine toevoer weg wat te doen ?mvg George

ippon

Geplaatst door ippon (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

24 Reacties

kneutje (0), 19 jaar geleden

kijk eens of de benzine bij de motor aan komt als je hem op contact zet.

ippon (0), 19 jaar geleden

heb slangen losgehaald van carb maar komt bij starten niets uit

kneutje (0), 19 jaar geleden

moet je eens bij de benzine pomp kijken of daar wel wat uit komt.

ippon (0), 19 jaar geleden

Rob word de benzine aangezogen door een mechanische pomp of door de carburateur, is een injektie motor,En de evt start onderbreker onderbreekt die dan toevallig de elektrische verb op de carb?

kneutje (0), 19 jaar geleden

de benzine wordt van de tank naar de injectie gepompt als het goed is moet je hem even horen lopen als je hem op contact zet de pomp bedoel ik

ippon (0), 19 jaar geleden

Ok maar kan die dan onderbroken zijn door evt de startonderbreker en als je de pomp niet hoort is hij dan defekt en zit die pomp bij de carb in de buurtIk heb wel twee draden zien zitten aan de carb is dat soms de aansluiting van de pomp?

kneutje (0), 19 jaar geleden

ik zou eerst eens naar de pomp kijken die zit onder de achterbank rond zwart deksel dan moet je eens goed luisteren als je hem op contact zet.

ippon (0), 19 jaar geleden

ok Ron in zoverre bdkt zal morgen eens kijken ik wist niet dat de pomp onder de achterbank zat...wie zoekt daar nou, gr george

kneutje (0), 19 jaar geleden

als de pomp het doet is het hoogst waarschijnlijk je benzine filter zit onder de tank fluitje van een cent.heb ik maanden mee liggen klooien en twee pompen verder voordat ik erachter kwam[bedankt mensen]zat potdicht. zou ik zowiezo vernieuwen als ik jou was. groetjes

ippon (0), 19 jaar geleden

Hallo Ron na een dagje zwoegen met de opel het volgende pomp en filter ok ,onsteking na test met een beetje benzine in kamer ok.Blijft over inpuiter voor injektie of de besturing 250 excl graag even je mening.bvd George

kneutje (0), 19 jaar geleden

zou ik niet met zekerheid kunnen zeggen, maar waarom komt er geen benzine uit de slang bij je carbarateur zullen we het maar noemen? dat moet toch haast wel aan de druk van de pomp liggen. normaal als je hem op contact zet spuit het eruit. en ik weet trouwens niet eens of een start onderbreker de pomp onderbreekt of iets anders? moet je eens navragen.ik hoor nog wel, groetjes

mvdkant (0), 19 jaar geleden

meestal wordt de startmotor en de pomp door de startonderbreker onderbroken. bij sommige startonderbrekers zit er nog een 3de onderbreking op (die versie heb ik erin) waarmee je de ontsteking zelf nog eens kan onderbreken.

zit de slang of benzinefilter niet gewoon verstopt met een propje of zo? probeer eens met een nieuwe slang van de pomp naar de carburateur. deze voor de test gewoon rechtstreeks aansluiten. zijn alle zekeringen in orde?

suc6
gr.
martin

ippon (0), 19 jaar geleden

pomp en leidingen schoon en werkend spuit niet in mischien elktronisch regeling defekt krijg denk ik morgen uisluitsel

ippon (0), 19 jaar geleden

Na drie dagen zelf zoeken opel maar naar de dichtsbijzijnde opel gar gebracht Na drie uur zoeken bleek het euvel te zitten in een relais tbv benz pomp met vermoedelijk verbrande kontakten waardoor de ene keer wel en de andere keer niet in funktie kwam kosten relais 16 E totaal 173 E .Toch nog bedankt voor jullie reageren.

kneutje (0), 19 jaar geleden

ik wou toch wel eens weten hoeveel werk uren die opel mannen op één dag wel niet maken? schandalig.....

TesT (0) PRO, 19 jaar geleden

sorry hoor, hoezo schandalig...
Ten eerste is het probleem door profesionels opgelost en is zo te zien niet de volledige drie uur doorbelast, wat zeur je toch.

mvdkant (0), 19 jaar geleden

dan ben je nog gematst, het uurloon van die lui ligt tegenwoordig al rond de 70 euro per uur. inderdaad belachelijk !!. dit is gelijk de reden waarom er zoveel doe het zelvers zijn.

gr.
martin

kneutje (0), 19 jaar geleden

als ze hem meteen uitlezen weten ze het toch ook,of niet?nee we[zet je hem even op contact] gaan eerst maar eens zoeken,te gek voor woorden.en wat me nog meer opvalt is dat de meeste monteurs om en om de twintig zijn,profesionals???? maar je moet wel voor een prof? betalen. bloedzuigers....

ippon (0), 19 jaar geleden

Ron het zijn een stelletje ... meer wil ik er niet over kwijt.Hij loopt weer dat is het voornaamste .Nogmaals bedankt voor je sugesties

ippon (0), 19 jaar geleden

Hallo meneer test u zou goed een van de monteurs kunnen zijn die dagelijks deze praktijken toepassen dus onthoudt u van prof com.Het is opgelost onder andere door toedoen van mezelf was toevallig na 2 uur zoeken bij de monteur in de gar.

TesT (0) PRO, 19 jaar geleden

Sorry hoor maar jou reactie slaat alles hier, en trouwens ik denk dat deze site geen zin heeft zonder reacties van monteurs.

Maar ik zou zeggen, klooi maar lekker verder.........

kneutje (0), 19 jaar geleden

TesT
01-02-2005 [Algemeen ervaringen gevraagd] accutesters

DIT BEN JIJ TesT....LEES EN HUIVER.
--------------------------------------------------------------------------------
Sins kort werken wij met een nieuwe accutester (bosch) zo'n een met een printer aan de achterzijde. Wij natuurlijk als een gek alle accu's testen en de resultaten zijn mijns inziens soms verbijsterend om te zien.
Bijna altijd is het resultaat "laden", ook bij accu's die geen problemen hebben geeft de tester als uitslag b.v. spanning 12.71V, startcapaciteit 70%, advies accu wisselen.
Naderhand hebben wij het zuurgehalte getest (in orde), wij hebben accu belast met een oude tester (in orde), accuspanning (in orde), gewoon een goede accu dus.

Ik vraag mij dan ook af of een accu wel goed getest kan worden door alleen maar een aantal gegevens in te voeren.Hij is wel goed voor de omzet.(hahahaha)
Ben benieuwd naar andere ervaringen met zo'n tester. ........................................LEES JEZELF MAAR EENS GOED DIT WAREN JE EIGEN WOORDEN. IK LEES MINSTENS 3KEER WIJ, WIJ ,WIJ. ALLEMAAL IN JE EIGEN TIJD ZEKER?

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

Dit gaat nergens meer over Het probleem begon over een startonderbreker en dat is opgelost.
De discussie waar het nu over gaat hoort hier niet thuis.

Hans

kneutje (0), 19 jaar geleden

je hebt gelijk maar dat moest ik nog even kwijt.groetjes. FIN

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.