Opel Opel Calibra automaat: Start niet (knipperend sportstandlampje)

Bouwjaar: 1992

Mijn opel Calibra automaat start niet meer. Als ik de contact sleutel omdraai begint het sportstand lampje naar een tijdje te knipperen. als ik door draai begint de startmotor wel te draaien.
Maar hij wilt niet aanslaan.
Duurde eerst 2 min, de 2de keer 10. een week later een half uur. en nu slaat hij helemaal niet meer aan.
Zolang het lampje knipert heeft hij ook geen ontsteking. getest op de bobine. het lijkt wel ofdat de computer hem dicht gooit.
Ik ben bij de opeldealer geweest, computer inclusief storingen zijn niet uit te lezen. De hoofdcomputer (van de opel dealer) krijgt geen reactie van de boardcomputer.

Heeft iemand enig idee waar ik moet zoeken?

sebas_tiaan

Geplaatst door sebas_tiaan (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Calibra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

peerbmw (0) PRO, 18 jaar geleden

wat is de motorcode??

sebas_tiaan (0), 18 jaar geleden

Mijn probleem is opgelost. Het knipperend lampje is inderdaad een indicatie van de automaat. Zodra ik hem omdraai en hij satrt niet laat ik het laat ik hem een minuut of 2 aanstaan. en dan start ie weer.
heb hierop de automaat olie ververst en het filter.
en het probleem is compleet verdwenen.

gcderuiter (0), 17 jaar geleden

Foutje gemaakt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Calibra of stel zelf een nieuwe vraag.