Opel Corsa: Startprobleem

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0XE

Heb Een Corsa B Op Lpg Die Soms Niet Wil Starten , De Controlelampjes Van De Lpg Installatie Branden Dan Niet En Dan Na Wat Rommelen Of Wachten Gaan Ze Weer Branden En Dan Start Hij Ook Zonder Problemen . Is Ook Al Voorgevalen Tijdens Het Rijden . Iemand Enig Idee ? Zou Het De Sleutel Kunnen Zijn , We Hebben Geen Reserve Om Uit Te Proberen .

ZIOWAN

Geplaatst door ZIOWAN (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Petje57 (0) PRO, 16 jaar geleden

Lijkt wel op een defecte startschakelaar achter het contactslot.
De sleutel is het niet.

Gr.

ZIOWAN (0), 16 jaar geleden

De sleutel is het niet , dat weet ik nu ook want het mm lampje brandt gewoon en tijdens het starten dooft het .Het is net of er een onderbreking is in de LPG installatie want de startmotor gaat rond en ook verschillende relais klikken in ook de benzine pomp hoor ik aanslaan .ga morgen eens langs bij een LPG installateur.

alvast bedankt

Aghilas (0), 16 jaar geleden

Start ie niet sowieso op benzine en heeft LPG met de start weinig te maken, of is dit een installatie die wel gelijk op LPG start?

ZIOWAN (0), 16 jaar geleden

Hij start niet op benzine en niet op gas . Als ik het contact opzet en doordraai gaan soms de lampjes van de lpg omzetschakelaar branden en dan start ie meteen zowel op gas als op benzine , dus moet het wel aan of de schakelaar zijn of de module .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.