Opel omega: stationair afslaan / schokken bij optrekken

Bouwjaar: 1997

Al sinds enige tijd slaat mijn auto af en toe af bij stationair draaien. In het begin was dat alleen zo als ik de motor voor een half uurtje had uitgezet en weer verder wilde. Nu slaat hij bijna altijd af en sinds gisteren schokt de auto bij het optrekken als de motor nog warm is en opnieuw gestart wordt. Echter na een minuut of 5 zijn alle problemen weer weg , maar slaat hij bij stationair meestal wel af ( niet altijd ). Ik ben nog niet naar de garage geweest omdat ik bang ben dat wanneer ik er ben de problemen er weer even niet zijn. Herkent iemand dit probleem ?

rob9945

Geplaatst door rob9945 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

lfr vervuild. reinigen of vervangen.

rob9945 (0), 20 jaar geleden

Luchtfilter is het zeker niet, inmiddels bekeken en omgeruild met de lucht filter van een andere omega ( zelfde type ) Afgezien van het feit dat de luchtfilter er heel schoon uitzag toch gedaan. Problemen blijven. Volgens mij betreft het een electronisch probleem.. maar wat ??????
P.S. het betreft een Opel Omega 2.0 diamond model 1998 met maar 80.000 km op de teller

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

met lfr bedoel ik niet het luchtfilter, maar de stappenmotor voor stationair toerental..

zie http://members.home.nl/Opeltje/lfr%20eco...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.