Opel Omega 2.5 CD station: dashboard

Bouwjaar: 1997

Hellaas zijn de twee lampjes in het notenhouten(look)dashboard stuk, zowel van de aanjager als de temperatuur weergave van de bestuurders zijde.Zelf getracht om dashboard eruit te halen maar mee gestopt,voordat er iets vernield werd.
Vraag hoe verwissel ik deze lampjes?

Michel D

Geplaatst door Michel D (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

zit er ecc op de omega?

Michel D (0), 20 jaar geleden

Als je climaat-control en airco bedoelt, ja.

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

dan is het een lasting en link klusje...de stekkers zijn zo kapot en dit kan je een duur ecc paneel kosten...

open de asbak...haal het asbakje er uit...nu zie je in het midden een gat waar je een schroevendraaier door kan steken. hierachter zit een kruiskop schroef die je los moet draaien. nu kin je het gehele asbak unit verwijderen. demonteer daarna de radio en zijn ev metalen slede. als je met een zaklamp in het radiogat kijkt zie je een alumininium stangetje zitten. deze moet je onlaag trekken (ev met een schroevendraaier) en dan het gehele ecc paneel naar voren trekken. denk op de bedrading!!! nu moet je alle stekkers VOORZICHTIG demonteren en kun je het geheel losnemen. nu zie je aan de achterkant van het ecc paneel de lampjes zitten.




Michel D (0), 20 jaar geleden

Opeltje alvast bedankt voor de tip.
Wordt zaterdag een moeilijk klusje

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.