Opel Omega 2.5: Multi info display

Bouwjaar: 1995

Auto heeft stroomlek van 0,48 amp. via de gele stekker van de display. De display functioneert goed, echter ik vind de stoomafname aan de hoge kant. Is deze stroomafname normaal, of is toch de display overleden??
Iemand ervaring of tips, alvast bedankt.
Ronald.

a.s.r.

Geplaatst door a.s.r. (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

opc8275 (0) PRO, 20 jaar geleden

dit verbruik komt door het feit dat de display een tijd blijft branden na het aankoppelen van de batterij .je moet dan eerst de tijd instellen en dan kan de display uitvallen .

groeten

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

opc heeft gelijk....het is hier al vaker verteld...de enigste manier om exact de lekstroom te meten bij opel is eerst de amperemeter aan te sluiten en dan pas de accuklem los te nemen. dus de stoomkring mag niet verbroken worden. gebeurt dit wel moet je weer opnieuw beginnen met aangesloten accuklem, wagen op contact, en er weer af (sleutel er uit!) en wachten totdat de ev vertraging van de binnenverlichting uitgewerkt is en dan meten. overigens is 60ma het maximale wat de wagen mag hebben aan lekstroom.

a.s.r. (0) PRO, 20 jaar geleden

sorry voor de late reaktie, inderdaad pas als de display zelf uit is is het stroomverbruik ook weg. Alleen ging hij pas uit nadat de motor even had gelopen en toen met de afstandsbediening de wagen werd gesloten.
Had bij deze wagen tevens een olielekkage via de kleppendeksel pakkingen. Bij navraag bij de dealer werd verteld dat deze alleen in combinatie met nieuwe kleppendeksels te leveren zijn, a 115,- euro. Kon mij dit niet voorstellen dus andere dealer gebeld, en wat bleek? wel los te leveren!

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

klopt niet helemaal...hangt van het motornummer af...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.