Opel omega: Gas-benzine schakelen

Bouwjaar: 1995

Mijn Omega (6-clinder benzine met GAS)schakelt, als hij warm is, spontaan terug naar benzine. De eerste 10 km, als hij koud is, rijdt hij goed op GAS. Daarna schakelt hij telkens over naar benzine. Dit kan ik voorkomen door continue met het gas te spelen. Dus even gas geven en dan loslaten. Dan blijft hij wel op gas rijden. Houdt ik het gaspedaal constant dat schakelt hij weer terug naar benzine. Heeft iemand hier ervaring mee of enig idee waar dit aan kan liggen. Ik ben al bij drie garages geweest maar niemand weet er het fijne van.

Kare Boot

Geplaatst door Kare Boot (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

verdeelhuis laten reinigen en drukken van de verdamper af laten stellen.

Kare Boot (0), 20 jaar geleden

Ik ben weer iets verder met mijn analyse. In een week tijd is de auto steeds langer op gas gaan rijden. Ik kan sinds gisteren 75 km naar mijn werk op Gas rijden. Alleen kan ik nu, sins 2 dagen, niet harder dan 115 km. Dan gaat hij inhouden/stotteren. De krukassensor was vervangen en de verdeelkap schoongemaakt. Ik wacht nog een week om te zien hoe het probleem zich ontwikkeld.

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

verdeelkap op een v6? dacht het niet..zit een dis onsteking op!!! dus zonder verdeelkap!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.