Opel Vectra: Stinkende airco

Bouwjaar: 2001

Hallo allemaal, ik heb een Vectra 2.0 DTI met klimaat control, maar sinds enkele dagen stinkt het als ik hem gebruik, ook slaan de ramen iedere keer aan. Iemand advies ??

wisja

Geplaatst door wisja (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

i500 (0), 19 jaar geleden

je airco een beurtje geven het aanslaan van je ramen duidt er op dat je airco niet goed meer functioneerd want anders zou deze droge lucht blazen en zo je ramen helder maken

tijne (0), 19 jaar geleden

filters zijn dus vies en waarschijnlijk nat geworden.

gr tijne

pe3hmp (0) PRO, 19 jaar geleden

Controlleer of de luchtregeling niet op binnen circulatie zit(kijken bij de klep) en kijk eens bij de pollenfilter wat daar ana de hand is.

geismi (0), 19 jaar geleden

Jongens jongens, ooit al eens gehoord van schimmelvorming op het verdamperoppervlak? Er wordt altijd maar over filter gesproken...
Laat het verdamperoppervlak eens vakkundig bij een aircospecialist reinigen en kies voor een reinigingsmiddel dat een aktieve werking heeft en niet voor die rommel die overal aangeboden wordt.
Dit is een nadeel van een aircosysteem en je kunt het enkel laten behandelen, voorschrift is trouwens elk jaar!!! Gezondheid....

pe3hmp (0) PRO, 19 jaar geleden

Schimmelvorming zorgt er niet voor dat de ramen beslaan, kan wel voor stank zorgen, van het pollenfilter zijn trouwens ook verschillende varianten te krijgen (met en zonder actief koolstoffilter)

Ronald10376 (0), 19 jaar geleden

Bij mijn auto was er een stukje uit het parfan gebroken. (op de plek waar je hem open kunt klappen onder het rubber van de motorkap). Als hier water doorloopt zou dit dan kunnen gaan stinken of mag hier gewoon water in staan).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.