Opel Omega: Stootstrip Verwijderen Omega 1998

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

Hoe haal ik een stootsrip van de achterdeur af?

sandbeek

Geplaatst door sandbeek (60) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mistral (0), 16 jaar geleden

Deze is volledig geplakt met dubbelzijdige tape. Dus met de juist gedoseerde lompheid is ie er wel af te halen.

sandbeek (60), 16 jaar geleden

Misschien kan ik nog iets duidelijker zijn...het kunstof gedeelte wat op het metalen frame zit moet vervangen worden. Kan ik alleen het kunstof gedeelte er afhalen?

Zo ja hoe.....gepaste trekkracht?

Mvg,

Sandbeek

Vinnie981 (0), 16 jaar geleden

Kunstof gedeelte kun je er volgens mij zo afhalen en nieuw krijgen bij de dealer. Ik zou dus niet gaan trekken aan de strip, omdat je dan misschien ook je metalenstrip verwijderd waar je stootstrip op geklikt zit (tenminste is dit het geval bij de nieuwere astra F's of dat ook geldt voor jou omega dat weet ik niet). Probeer eens met een schroevendraaier achter de plastic strip te komen en met een beetje frikken de strip los te krijgen.

Martijn7427 (0), 16 jaar geleden

Als je van plan bent een nieuwe te halen, kan je alles eraf trekken, want bij de dealer krijg je een kunststofstrip incl. metaal, dus compleet. Die klik je vervolgens zo in de gaatjes.
Wil je alleen het kunststof vervangen, dan moet je inderdaad voorzichtig gaan wrikken, maar de kans is groot dat je de rest toch beschadigt / verbuigt.

gr.

Martijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.