Opel Astra G: Storingsprobleem

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: X1.6xel

Als ik na een lange tijd de auto pak dan lopen de toeren vrij hoog en schakeld hij niet meer zet ik hem uit en na een paar seconden weer aan dan werkt alles perfect remvloeistof staat op pijl na een kilometer of 3 soms langer dan gaat het moterstoringslampje branden en lijkt het of de wagen inhoud (op een soort noodprogramma loopt?)

Dennis Astra

Geplaatst door Dennis Astra (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

roygsi (0), 17 jaar geleden

ja hij loopt op een soort noodprogramma bij een goede storing en het storingslampje brand.
ff naar de dealer laten uitlezen ( de storingen blijven een tijdje opgeslagen, iets van 30x contact aan en uit ongeveer dacht ik)

dat kost iets van 17,50 - 20,- en dan hoor je precies welke sensor overleden is en verkeerde waardes afgeeft aan je hoofdcomputer

hoge toeren en niet meer schakelen zou ik niet weten, iemand anders heeft wel ideeen. lijkt op koppeling maarja das giswerk bij mij

Dennis Astra (0), 17 jaar geleden

Bedankt voor je reactie ik laat hem bij de dealer uitlezen en koppeling denk ik zelf niet omdat hij het maar heel afentoe heeft als het de koppeling was dan zou het continu aanwezig moeten zijn en zou deze ook slecht moeten pakken/slippen lijkt me

Dennis Astra (0), 17 jaar geleden

Ik ben er vandaag dus achter gekomen dat een boucie kapot is maandag nieuwe boucies erin ben benieuwd of het probleem dan voorbij is .... ....word vevolgd.

Dennis Astra (0), 17 jaar geleden

Update... vandaag geprobeert met oude boucies helaas blijft nog steeds op 3 poten lopen ik denk dat ik maar terug ga naar de garage aangezien ik de auto 3 weken heb ik ben wel teleurgesteld iemand nog een sugestie/oplossing ben nu zelf het denken aan de boubine (waar de bouciekabels aan hangen bedoel ik)

Dennis Astra (0), 17 jaar geleden

ik ga hem nu ophalen staat bij de garage als het goed is is hij uitgelezen ben benieuwd

Dennis Astra (0), 17 jaar geleden

heb hem opgehaald injector kapot.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.