Opel Astra: verwarmingsprobleem

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: z1.6xe

Goedendag mensen met verstand van auto's.

Ik heb het volgende probleem met mijn auto. De verwarming word niet echt warm, er komt wat lauwe lucht uit de roosters maar het is niet je van het. als ik de schakelaar aanzet voor binnencirculatie gaat het iets beter. Heeft iemand een oplossing voor dit probleem. Ik weet niet of er ergens een koppeling zit tussen de airco en de verwarming want de airco doet ook niet veel meer. Wel moet ik erbij vertellen dat het kabeltje van de koud/warm draaiknop los geraakt is tijdens het inbouwen van de radio. als ik dit kabeltje met de hand uittrek/induw word het niet warmer.

groet, Tim

Timxyz

Geplaatst door Timxyz (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

roygsi (0), 17 jaar geleden

meestal je kachelradiateur(€200,-) en kost wat uurtjes om te vervangen, of je thermostaat (30,-) en is simpel te vervangen.

maar kwam er wel hetere lucht uit voordat je het kabeltje had losgehaald? want dan zal het wel daaraan liggen voor we doemscenarios gaan denken.

je kan ook het kabeltje volgen onder je dash/voetenruimte passagierskant en dan de schuif daar handmatig ff in de uiterste standen zetten bij een warme motor.

succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.