Opel CORSA-C: Stuurbekrachtiging

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: Z14XE, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 66

Sinds 2 weken in het bezit van een Opel corsa C.
Een paar dagen na aankoop het stuurhuis vervangen door een gereviseerd stuurhuis omdat de auto naar rechts zwaar stuurde, en links gewoon soepel ging.
Nu heb ik het probleem dat t lijkt of mijn stuurbekrachtiging gewoon niet werkt.

Met het stuur gedraait draait het stuur niet altijd automatisch terug naar de neutrale stand. Ook vergt het meer kracht dan normaal om te parkeren en ook om zelfs van rijstrook te verwisselen op de snelweg. Ik dacht eerst dat dit met het uitlijnen te maken heeft omdat dat mogelijk niet is gedaan na het plaatsen van een ander stuurhuis.

Kan het zijn dat het simpelweg met een stekker te maken heeft die er gewoon niet is ingestopt of ligt dit ingewikkelder? En waar zal dat stekkertje zitten?

Iemand wellicht tips voor een snelle redelijk geprijsde garage in de omgeving van Den haag?

Zorority

Geplaatst door Zorority (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1580) PRO, 7 jaar geleden

Als je de reparatie bij een garage hebt laten uitvoeren , lijkt me garantie op reparatie op zijn plaats , dus terug naar diegene die de reparatie heeft uitgevoerd.

Zorority (0), 7 jaar geleden

Heb hem vandaag teruggebracht. Garage is een Turk (no offence) die het geld contant wil hebben en je krijgt ook geen bon. Dus ja het scheelt in de prijs maar denk de volgende keer idd wel beter na. Afwachten wat hij kan vinden.. hij vond t iig vreemd

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.