Opel Astra: stuurbekrachtiging olie verversen

Bouwjaar: 1999

Is het beter om stuurbekrachtiging olie verversen ( motor x1.6xel 16v 110,000km op de teller) hoe moet ik het doen en waar moet ik dan opletten ( bijv. ontluchten ?) en weet je ook hoeveel liter olie moet er in en welke type olie ???
Alvast bedankt

Lisamik

Geplaatst door Lisamik (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Alex218 (0) PRO, 18 jaar geleden

als je geen klachten hebt lekker laten zitten!

pe3hmp (0) PRO, 18 jaar geleden

jij hebt zo te lezen nogal een probleem bak gekocht met al die storingen die jij hebt

Lisamik (0), 18 jaar geleden

Je hebt het goed gemerkt, maar met de stuurbekrachtiging valt het wel mee, als ik een millimeter links of rechtse draai dan hoor ik een soort geluidje.Het klinkt als een elektrische motor.Ik heb pas een vraag van iemand anders gelezen die het zelfde probleem had als mij en de antwoorden waren dat het geen probleem is, maar Mark ik moet zeggen dat ik een mooie auto heb een zwarte SW met een 100PK, en dat is de enigste voordeel. En eerlijk gezegd weet ik bijna niets over auto’s.Ik probeer via deze site informatie uit te halen, over de onderdelen en waar je het schoon moet maken enz.( bijv.EGR klep, stapenmotor , gasklep moet nog gebeuren ). Ik ben heel creatief om sommige dingen zelf te doen, alleen moet ik weten hoe ik het aan moet pakken en waar ik op moet letten.

Groeten Amaiak,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.