Opel Vectra: Stuurhuis/koppel

Bouwjaar: 1999

Hallo,

Ik heb een Vectra 2.5 V6 uit 1999, nu ben ik laatst naar de dealer geweest omdat ik een vreemde piep in het stuur en soms een knak hoorde als ik de bocht indraaide.
Nu belden ze me op en vertelden me dat het stuurhuis lekte, en dat dit vervangen moest worden. Nu hebben ze het stuurhuis vervangen voor een ruilstuurhuis en een nieuwe stuurkoppeling geplaatst. Is dit normaal bij een auto uit 1999. Ik dacht dat bij deze modellen dit euvel verholpen was. Is er nog enige mogelijkheid omtrent coulance bij Opel Nederland. Dit geintje kostte me ¤ 1200,00. Vind ik nogal veel voor zo'n auto.

Graag jullie reactie.

Ron

vlemee

Geplaatst door vlemee (60) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

biomus (0), 19 jaar geleden

Lijkt me niet. Ik zou in ieder geval bij opel nederland een coulance aanvragen. Ik denk dat het probleemloos 8 a 10 jaar mee moet gaan. Misschien zijn hier nog andere ervaringen me.

Gr, Bio

vlemee (60), 19 jaar geleden

Ik heb een brief geschreven naar Opel Nederland, maar geen enkele vorm van coulance. Aangezien de auto 2de-hands is gekocht en omdat de auto reeds 6 jaar oud is.
Balen dus.

Ron

biomus (0), 19 jaar geleden

Beste Ron,

Dit soort arogante gedrag hebben we ook gezien bij 'vriespluggen' bij de eerste serie Ascona-C! Men wilde in eerste instantie niet vergoeden, maar naar een rondvraag in de omgeving, bleek dit een structureel probleem te zijn. De krachten gebundeld en zie daar, Opel Nederland betaalde. Ik ben geen Jurist, maar het lijkt mij toch, dat een 2de hands auto hier in dit verhaal niets van doen heeft. Je mag verwachten dat het onderdeel een x-aantal jaren mee gaat, 2de hands of niet!

Succes ermee,

Biomus

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.