Opel Vectra: subframe

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16 ecotec

ik wou graag weten of mijn subframe een tik heeft gehad.. maar nu is de vraag weet iemand hoe ik dat het makkelijkste kan opmeten. wat zijn de standaard maten?

jokls5776

Geplaatst door jokls5776 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Op een brug kun je dat makkelijk zelf vaststellen, gewoon dmv visuele controle.

Sytze

jokls5776 (0), 17 jaar geleden

ja dat hebben we gedaan maar wij kunnen nix bijzonders zien.. maar er is ons verteld dat de draagarm een tik heeft gehad en naar binnen is gedrukt.. die is toen vervangen samen met de veerpoot maar hij rijdt nog steeds erg slecht..

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Oke, maar dat wil niet zeggen dat er niet een nieuw subframe op zit. Het kan aan diverse andere oorzaken liggen dat hij niet goed rijdt. Hoe is het gesteld met de wiel geometrie? (uitlijning)

Sytze

jokls5776 (0), 17 jaar geleden

ze konden het linkerwiel niet uitlijnen op een normale manier.. dus hebben ze de schokbrekers(bevestiging) iets uitgeboord!! waardoor ze het wiel konden uitlijnen. daarom dat vond ik dus ook al raar als alles recht is moet het toch op een normale manier uitgelijnd kunnen worden?

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Tja normaal is het niet. Er is dan nog wel iets aan de hand natuurlijk, anders zou de goede wielstand wel in de marge moeten zitten.

Sytze

jokls5776 (0), 17 jaar geleden

nee de fusee is nix mee gedaan naar mijn weten. zal er naar kijken bedankt alvast hopen dat dit het is

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.