Opel Astra: temp moter

Bouwjaar: 1999

het duurt een eewig heid voor dat de moter hellemaal op temperatuur komt - ze hebben er al een andere termostaat van een lagere waarde ingezet maar dit maakt niks uit naar mijn in ziens heb altyd al gevonden dat dit erg lang duurde voor hij op temp komt
weet iemand hier een oplossing voor
moet nu bijna 20 km rijden voor ie er is
het is een opel astra 2.0 dtl 1999

m v b

Geplaatst door m v b (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Averdonk (0) PRO, 19 jaar geleden

Een thermostaat met een lagere waarde inzetten is vragen om langere opwarmtijd. Er hoort er een in te zitten van 92 graden. Verder is het met uitleesapparatuur direct te zien hoe snel de motor in werkelijkheid op temperatuur is.

abbeyrules (0), 19 jaar geleden

precies, bij een thermostaat met lager waarde gaat de pomp eerder lopen en koelt de motor juist. Als je al wat wilt proberen zou het juist een thermostaat met hoger waarde moeten zijn!

JP6009 (0), 18 jaar geleden

Ik heb hetzelfde met mijn astra 2.0dtl uit 2001.
In de winter plaats ik altijd een scherm voor de radiateur.
Let er wel op dat de fan goed kan blijven draaien.
Op deze manier wordt de moter wel sneller warm. Het schijnt een beetje een kwaal te zijn. de vorige eigenaar had er Webasto standkachel in laten bouwen, jammer genoeg heeft hij hem er ook weer uit laten halen bij de verkoop

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.