Opel Astra: hoe kom ik aan een kastje op afstand waar ik deuren en alarm

Bouwjaar: 1996

hoi ik heb een opel astra station en er zit alarm op die wil ik graag met een kastje aan en uit kunnen zetten en de centrale deur vergrendeling open en dicht. heeft iemand een goed koop alternatief???

pascal8356

Geplaatst door pascal8356 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Kroes6404 (0), 19 jaar geleden

WWW.marktplaats.nl
Dealer, ect.

pascal8356 (0), 19 jaar geleden

maar ik weet niet hoe ik dat moet vragen hoe zo ding heet ik heb alleen maar het kastje nodig en de ontvanger meer niet om de deuren open en op slot kan doen. en voor mijn alamr zit er achter in de auto een schakelaar waar ik hem mee aan en uit kan zetten.Dus die zou ik er meteen ook op aan kunnen sluiten niet dan???

Kroes6404 (0), 19 jaar geleden

Op dezelfde mannier als je nu omschrijft. Ik weet ook niet hoe zo kastje heet.
Om schrijf het zo duidelij mogelijk.
Succes

Noel8200 (0), 19 jaar geleden

Zo een ontvanger heet een interface, maar of je alarm een aansluiting heeft om deze via de interface te sturen weet ik niet
Succes.............

Willem12089 (0) PRO, 19 jaar geleden

alsjeeen AB op de c.v. laat werken, dan werkt, je safe lock niet meer, omdat bij de astra-f de safe lock mechanisch op de linker deur wordt ingeschakeld.

Willem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.