Opel Corsa 1.4 joy: Temperatuur

Bouwjaar: 1991

Hallo,

Als ik in de file sta dan loopt de temperatuur van de motor op. De temperatuur meter geeft dan aan dat de motor heel heet is... Als ik rijd dan is er geen probleem. Weet iemand waar dit aan kan liggen en hoe dat opgelost zou kunnen worden

Idzerd

Geplaatst door Idzerd (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

General Motors (0), 20 jaar geleden

Ventilator van radiator wordt waarschijnlijk niet ingeschakeld. Controleer de stekkerverbindingen (vuil,corrosie,ed)van de ventilator en de temeratuursensor die gemonteerd is op de radiator.

Mvg General motors

BudhaXL (0), 20 jaar geleden

Contoleer ook de thermostaat..

basje (0) PRO, 20 jaar geleden

de koelfan slaat pas aan net en dan echt net voor het rooie.als de koelfan dan aanslaat moet de temp terug lopen . de meter mag niet in het rooie komen dan is het niet goed. basje

Nathan (0), 20 jaar geleden

te weinig koelvloeistof...lbij (laten)vullen.Laat dan i.d.d. bij het bijvullen de werking van de koelfan controleren. Als de motor een langere tijd stationair draait(bijv. in de file dus) wordt deze warmer dan als je rijd, want als je rijd,dan wordt de motor gekoeld door o.a. de rijwind.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.