Opel Zafira 2014: Thermostaat

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1600

Nieuwe thermostaat huis is niet voorzien van een electrische connector op de thermostaat. Er zijn onderdeel nummer wijziging gebeurd bij opel. Kunnen deze met connector op de thermostaat niet bestellen. Zie foto oude en nieuwe

dieter.coucke

Geplaatst door dieter.coucke , lid sinds 3 weken geleden

5 Reacties

Monteur Senior, 3 weken geleden

kun je dat thermosstaat huis niet overzetten? en wat een bedragen voor zo'n pomp

    Nee, zoals je ziet op de foto is dit voorzien op de nieuwe. - dieter.coucke, 3 weken geleden

Joostutr89 PRO, 3 weken geleden

Neem aan dat de dealer wel de juiste kan krijgen... Heb after Market vaker gezeik met zogenaamd origineel uit gezochte termostaathuizen..

Monteur Senior, 3 weken geleden

ik bedoel die hele flens overzetten maar wat ik me afvraag als er een aanpassing is gedaan wat hebben ze dan met die connector gedaan, iets anders voor in de plaats of heb je die niet nodig beetje vreemd dat dit niet meer leverbaar is

dieter.coucke, 3 weken geleden

Is originele onderdeel. We vinden zelf niet waarom de part nummers zijn gewijzigd. Waarom dat het onderdeel is gewijzigd te opzichtig van het onderdeel op de wagen.

RichardMH PRO, 3 weken geleden

Ik lees onder het complete waterpomphuis, bij onderdeelnummer 55569983 dat deze nls is ( nls staat voor no longer supplied, oftewel niet meer leverbaar), use 55569983. (wordt ook weer gewijzigd maar het gaat om het volgende...)
Gelijk daaronder staat in het rood dat de thermostaat door een technische update geen connector meer nodig heeft (Opmerking : DUE TO TECHNICAL UPDATE REPLACEMENT PART DOES NOT REQUIRE THE CONNECTOR TO THERMOSTAT).

.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.