Opel Vectra: thermostaat kapot

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 dth

heb een vectra c uit 2002 diesel 2.0 elegance uitvoering nou is mijn thermostaat kapot en was nergens in nederland te krijgen moest apart uit duitsland besteld worden klopt dat zo thermostaat compleet met huis word geleverd of word de thermostaat erin geschroefd in het huis en weer terug gemonteerd vind het zelf raar dat de dealer een compleet nieuwe huis er op gaat zetten mvg marco

vectra c2002

Geplaatst door vectra c2002 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Marco als je het treft zit de temp.sensor er nog bij in. ......en dat voor EEN prijs . Kijk anders op de onderdelen- site kan je zien hoe hij geleverd wordt. Compleet met huis wordt al 20 jaar gedaan o.a. bij de omega. Groeten.

kleijn (0), 13 jaar geleden

ja is met huis is inderdaad vreemd
maar je krijgt geen los thermstaat
heb de zelfde ervaring geld betalen voor iets wat je feitenlijk al hebt

vectra c2002 (0), 13 jaar geleden

nou weet ik in ieder geval genoeg en nee sensor zit apart ernaast dealer had wel voor mij voor de zekerheid de thermostaat er uit gedraait ze waren bang dat hij dicht zo gaan staan en ik met kokende motor zou komen te staan dus daardoor dacht ik dus dat zo thermostaat wel los geleverd kon worden maar in iedergeval bedankt kan ik mij alvast op gaan maken voor pittige rekening ;)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.