Opel Astra: Tikkend cq rammelend geluid 2.0 Dtl (di)

Bouwjaar: 1998

Hallo mensen,

Ik zit met mijn handen in het haar:

Ik heb nog niet zo lang geleden een Astra 2.0 Dtl (di) sport gekocht. Hij bevalt me prima, alleen heb ik een aantal probleempjes. 1 daarvan baart me wel ernstig zorgen:

Tijdens het rijden, hoor ik tussen de 1500 en 2000 toeren een rammelend geluid uit de voorzijde van de auto. Als ik rijd in de 2e versnelling en rem af tot bijna stilstand is het geluid ook zeer goed hoorbaar. De auto is al 3x terug geweest naar de dealer, maar die kunnen niets vinden zeggen ze.... Toch klinkt het niet echt gezond en heb het gevoel dat ze me afschepen ( heb nog 3maanden bovaggarantie)

Wat zou het kunnen zijn?? Het is waarschijnlijk geen hitteschild, die zijn al opnieuw vastgezet. Wie helpt me aub uit de brand???

Grt Piet

tcf

Geplaatst door tcf (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

tijne (0), 19 jaar geleden

ga maar is goed kijken zal waarschijnlijk gewoon een los boutje zijn wat hier of daar egens los ligt te rammelen.

goed overal onder kijken.

X20DTL 16 V met 115 pk (0), 19 jaar geleden

Kan het niet het lucht filterhuis zijn? bij mijn auto waren de rubbers ook iets uitgerekt en ging het huis trillen dus als je achter het stuur zit komt het van rechts voor.

tcf (0), 19 jaar geleden

Voor mijn gevoel komt het juist aan de linkerkant van de auto (als je achter het stuur zit)De auto is toevallig vandaag voor een ander klein probleempje in de garage dus zal wel ff bellen en vragen of ze vandaag er nog ff naar kunnen kijken. Alvast hartelijk dank M. en H.

tcf (0), 19 jaar geleden

Volgende week maandag gaat de auto naar een opeldealer, heb zelf sterk het vermoeden dat het de katalysator is. Ik laat weten ( als ze er achter komen tenminste ) wat het is geweest

tcf (0), 18 jaar geleden

Beetje late reactie, maar het was de versnellingsbak...
Dit schijnt een bekend probleem te zijn en kan verder geen kwaad.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.