Opel Astra: Trekkracht

Bouwjaar: 1999

Er gaat soms een lampje branden van het motormanischmentsysteem ik heb dan bijna geen trekkracht meer.Als ik het toerental dan terug laat zakken gaat het lampje uit en is er weer voldoende trekkracht wat kan hier de oorzaak van zijn?

Bruijn021465

Geplaatst door Bruijn021465 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

woesch (0), 19 jaar geleden

Waarschijnlijk Luchtmassameter kapot. Ik zou zeggen rij even naar de dealer en hang hem aan de computer. Dan kunnen ze foutcodes uitlezen. Aan de hand van de foutcode kunnen ze meestal zien wat het defect is.

Bruijn021465 (0), 19 jaar geleden

Ben bij de dealer geweest ze hebben heb aan de computer gehangen alles oke niets gevonden en toch gaat het motorlampje af en toe branden

woesch (0), 19 jaar geleden

Dit is een echte vraag voor Opeltje, misschien dat die u verder kan helpen. Normaal moet er toch een foutcode zijn. Opeltje .... weet u hier raad op?

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

moet ik toch echt weten wat voor motor er in zit he....

Bruijn021465 (0), 19 jaar geleden

Opeltje er zit een 2.0 DTL.DI motor in mischien weet je een oplossing

woesch (0), 19 jaar geleden

Dat zelfde heb ik vorig jaar meegemaakt in oostenrijk. (ook een 2.0 di motor). Boven de 100km inhouden niet vooruit te branden en het lampje op het dashbord maar branden. Bij mij was het luchtmassameter. ¤278 armer maar alles was opgelost.

Bruijn021465 (0), 19 jaar geleden

Het probleem lijkt te zijn opgelost ik de branstofretourleiding vernieuwd en het lampje van het motormanischmentsysteem blijft vooralsnog uit waarschijnlijk te weinig brandstof bij volvermogen heel hartelijk bedankt voor alle hulp groetjes Nico Bruijnes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.