Opel Zafira: tractiecontrollampje samen met motorlampje met sleutel erin

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.2

De lampjes van de tractiecontrol en het motorlampje vmet steeksleutel gaan al branden als het contact aangezet wordt.Zodra je dan start vliegt hij in de noodloop.Na uitzetten en dan weer aan doet hij normaal.En heeft hij de rest van de dag nergens last meer van Dus alleen bij koude start.Uitlezen op de computer geeft niets aan.Zegt dan geen fout gevonden.Alle stekkers zijn al schoongemaakt.De accupolen zijn er al af geweest.De fouten zijn gewist maar komt steeds terug!Wordt nu ook erger.moet nu meerdere keren starten voordat hij normaal loopt.
Opel dealer roept we weten niet wat het is zet maar een nieuwe computer erin!(lekker makkelijk)Garage weet het ook niet meer dus HELP!!!!!

liekbek

Geplaatst door liekbek (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

Uitlezen op de computer geeft niets aan.Zegt dan geen fout gevonden.Alle stekkers zijn al schoongemaakt.De accupolen zijn er al af geweest.De fouten zijn gewist maar komt steeds terug

hoe kun je fouten wissen als ze er niet zijn?

liekbek (0), 16 jaar geleden

Hij geeft wel foutcodes aan maar als je ze verder uitleest geeft hij aan dat er geen fout gevonden is.Dus rara

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

lijkt mij iets van slechte massa van de computer

liekbek (0), 16 jaar geleden

dank je ga ik doorgeven aan de garage kunnen ze daar naar kijken!

liekbek (0), 16 jaar geleden

heeft iemand nog een andere suggestie?

liekbek (0), 16 jaar geleden

ze hebben er nu nieuwe software opgezet bij de opeldealer.Ik heb hem nu 2 dagen terug en hij is tot nu toe weer helemaal in orde.Ben wel sceptisch of het goed blijft.maar wel goede hoop nu!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.