Opel Vectra C Station: Trekhaak Aansluiting

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel

Hallo, ik heb een vectra gekocht waar de trekhaak zit aangesloten met een officieel kabelset op de zekering kast LA nu blijkt er op pootje 10 van de aansluitdoos geen spanning te komen (zg. laadstroomdraad). De draad (geel) hangt los bij de stekker aan de zekeringkast waar kan ik deze aansluiten zodat ik spanning heb als de motor draait. Vlgn's de officele schema's zou ik die moeten aansluiten op XP1 maar kan dit niet terug vinden. Wie kan me helpen??

omega_580

Geplaatst door omega_580 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kees janse6227 (0), 15 jaar geleden

Hallo Anton,

Ik heb ff in het Opel informatie systeem gekeken het zogenaamde TIS2000 maar in de versie(mrt 2007) die ik heb staat inderdaad de verwijzing naar XP1 maar verder kan ik geen verwijzingen vinden.

Mogelijk dat in de nieuwere versie(2008) van TIS2000 dit wel staat maar deze heb ik nog niet geinstalleerd omdat ik een auto van 2004 heb!

Als je interesse hebt kan ik het aansluit diagram mailen.

Maar ik denk dat deze aansluiting toch op de zekering kast moet zitten linksachter in station.
Mogelijk als je met een zaklamp de layout van deze zekeringkast bestudeerd dat je XP1 tegen komt.

Kees.

kees janse6227 (0), 15 jaar geleden

hier de trekhaak aansluiting


[url=http://imageshack.us][img]http://img214.imageshack.us/img214/4664/...[/img][/url]
[

omega_580 (0), 15 jaar geleden

Hallo,

Bedankt maar ook ik heb de TIS van maart 2007 dus hetzelfde schema helaas kan ik die XP1 niet vinden, heb zelfs die hele zek.kast al uitgebouwd. Alleen op de stekker waar de trekhaak kabel aanhangt is nog 1 vrij aansluitpootje over maar daar krijg ik geen spanning op, deze zal toch niet via de Tech2 aangestuurd moeten worden.

Astra27 (0) PRO, 15 jaar geleden

Dus de gele draad kan normaal in de rec gemonteerd worden? hier sturen we de draar aan dmv een relais. is er een andere aansluiting mogelijk dan?

omega_580 (0), 15 jaar geleden

Ja dat zou ik ook graag willen weten wie oh wie kan ons verder helpen waar is dat ene vrije pootje voor naast de konstantstroom draad. Waar kunnen we XP1 vinden.

gtootje (0), 15 jaar geleden

op brink trekhaken site kun je aansluitschema's vinden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.