Opel Astra: Uitdaging

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0xe gsi

Het begon met me LFR klep. Als ik tijdens het rijden me koppeling intrapte daalde me toeren tal dramatisch tot afslaan toe.

Nadat dit gerepareerd was deed me autootje het weer. Alleen had ik nu een plop in me uitlaat en ik vond de auto zenuwachtig stationair lopen.

Ik heb een week daarna me olie vervangen, bougies, bougiekabels en alles nagelopen en ingevet. resultaat hij liep perfect

Alleen vorige week begon me auto te hikken en in te houden dit gebeurde 1 keer. de volgende dag begon ie het vaker te doen dus ik naar de opel dealer en nieuwe luchtpijp gehaald (ivm scheurtjes) en temp sensor. ik heb ook me auto laten uitlezen en toen kreeg ik te horen dat me lambasonde overleden was dus die heb ik ook nieuw gehaald.

Het volgende is nu ik heb de nieuwe lambasonde gemonteerd en heb nog steeds hetzelfde probleem dat de motor tijdens het rijden gigantisch schokt (inhoud) maar wel zo erg dat je ophanging van gaat piepen (rubbers)

wat zou dit nou kunnen zijn

bedank alvast

astragsi

Geplaatst door astragsi (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

astragsi (0), 17 jaar geleden

Nou het is al opgelost bedankt voor alle reacties

Hans4040 (330) PRO, 17 jaar geleden

Denk jij dat iedereen voor de pc zit te wachten op nieuwe berichten?
Je vraag staat er pas 3 dagen op.
Maar wat was nu de oorzaak?
Want deze site is er ook om van te leren , zodat we anderen weer kunnen helpen.

mvg,
Hans.

astragsi (0), 17 jaar geleden

ik dacht dat ik 16 berichten had gehad maar dat zijn me me inkomende emailtjes vandaar bedankt voor de reacties.

Het was een afgebroken motormanegment stekker die elke keer weer contact maakte en dan weer niet dus me motor sloeg een beetje op hol.

gelukkig waren ze bij de opel zo lief om een oude kabelboom van de sloop te halen en daar een stekker vanaf te knippen 3 kwartier werk en een stekker voor maar 63 euro netjes toch


michel

Hans4040 (330) PRO, 17 jaar geleden

Oke, bedankt voor de feedback.

mvg,
Hans.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.