Opel Corsa 2010: Uitlaat lampje

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: A13DTE, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 70

Ik rook uitlaatgas in mijn auto, en wilde controleren of mijn uitlaat ergens lek was. Ik heb mijn schoen tegen de uitlaat gedrukt en toen sloeg de motor af en brand er een lampje. Wat zou er aan de hand zijn?

marcelcorsa

Geplaatst door marcelcorsa (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

David Schutte (1) (0), 2 jaar geleden

Uitlaten lezen of even je accu klemmen 20tellen er van af doen. Daarna zou ik zelf even kijken naar de lek. Vaak als je het ruikt kun je het wel zien als. Je onder de auto gaat kijken.

check

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 (1595) PRO, 2 jaar geleden

Dat het mml nu brand is logisch , verbrandinggassen konden niet weg.
Als het goed is gaat deze ook weer uit als je een stuk gereden hebt .
Zou eens onder de motorkap kijken en kijken of je sporen roet ziet .

    Ik heb het probleem gevonden! er lekt uitlaatgas langs de verstuiver. Ik ga volgend weekend de brandplaatjes vernieuwen. Ik heb ze al lekker in de kruipolie gespoten en hopelijk krijg ik ze er uit. Dit was dus de foutmelding die ik kreeg. Ik laat weten of het opgelost is. Hartelijk dank voor het mee denken - marcelcorsa (0), 2 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.