Opel Corsa 2003: valt staionair uit op motor lampje

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: Z18XE, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 92

motor valt uit zodra het stationair wilt lopen. rijd daarvoor als een trein maar zodra hij uitvalt gaat het motorlampje elke keer knipperen zodra ik het contact aanzet. start wel maar geen teken van aanslaan. krukassensor heb ik vervangen, nokkenassensor ook. welke sensor of relais kan voor dit problem zorgen?

Pro Street

Geplaatst door Pro Street (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1345) PRO, 4 jaar geleden

Heb je al eens gecontroleerd wat er niet is als hij niet aan wil slaan , is er geen vonk , komt er geen brandstof of beide ?

oldford (0) PRO, 4 jaar geleden

Het knipperen van de motorlamp als de motor niet loopt, geeft aan dat de sleutel niet herkend wordt.

Pro Street (0), 4 jaar geleden

ik heb nog niet echt tijd gehad om te kijken hoe of wat want is echt nt 20 minuutjes geleden gebeurt dus moest stukje lopen naar huis. 4 de keer al in maanden maar wat oldford als comment heeft geplaatst is misschien wel het hele problem. ik heb al zoveel onderdelen uitgewisseld. heb namelijk halve donor Z18XE in me garage. bedankt! vreemde is dat het elke keer staionair gebeurt maar goed ik ga me daar zeker even in verdiepen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.