Opel Vectra: vectra 2001 start niet

Bouwjaar: 2001, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6 16v

hoi vakmensen.Ik zit met een groot vraagteken.Op de benzine stand;Koude motor starten en ryden totdat de themperatuur rond de 80 graden komt en dan....houd alles op.Niet meer aan de praat te krygen tot hy afgekoeld is.Geeft dan ook storing aan welke na uitlezen zegt;storing op 1e 2e en 3e injector.Op dit moment tydens de storing is hy wel te starten dmv een massadraadje te leggen tussen de accu en de massa van het brandstofrelais.(paars)...........Maar het vreemde:Op de gasstand, koudstarten en wegryden,springt deze by 30 graden over op lpg,helemaaljuuist, en is er niets te merken en crossen we de hele wereld over!wie o wie heeft een idee wat het zou kunnen zyn????????alle massa s zyn oke.......is het zo dat het benzinesyst andere injectoren gebruikt als het gassyst?

a3berk

Geplaatst door a3berk (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

a3berk (0), 16 jaar geleden

accu vervangen,nokkenas sensor en krukas sensor vervangen en nog niet opgelost! is er niemand van de vakmensen die een idee heeft?????????

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.