Opel Vectra: Vectra start niet meer

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 dth

Vectra starte slect met koud weer. Aangetrokken en na 20 meter lopen. rest van de dag geen problemen meer. Gloeispiralen eruit gedraaid en 3 van de 4 kapot. vernieuw. Toen gestart en draait wel rond maar slaat niet aan. ook aanslepen heeft geen effect. Misschien heeft hij een sluiting gemaakt toe een spiraal nog niet was ingedraait en het kontakt werd aangezet. echter alle zekeringen zijn nog heel. Het lijkt echter op een blokkering van de brandstofpomp. Ook gaat het mm lampje niet branden bij aangezet kontakt. Is er mischien sprake van een kapot relais of moet ik het ergens anders zoeken., wie weet raad

toon54

Geplaatst door toon54 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jeffrey2309 (0) PRO, 16 jaar geleden

zekeringen al gecontroleerd?

groetjes

toon54 (0), 16 jaar geleden

zekeringen binnenin , onder de motorkap gecontroleerd. geen kapotte, dus vandaar mijn vraag is er nog ergens anders een zekering en/of een relais welke mogelijk stuk kan zijn.

Willem12089 (0) PRO, 16 jaar geleden

Relais, volgens mij boven de rempot die zekering kast.

Kan ook zijn dat het stuurapparaat defect is op de brandstofpomp, dan wil het lampje ook wel eens niet meer branden. bij dit geval is een ruil pomp de enige optie.

Willem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.