Opel Astra: Verlichting instrumentenpaneel deur en tik

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

hallo,

Vandaag was ik onderweg met de auto, maar brandde de verlichting van de spiegelverstelling niet, nu vraag ik mij of deze pijltjestoetsen wel horen te branden? Ik heb er eigenlijk nooit op gelet maar volgens mij hoort dit wel.
Ook valt mij op dat je soms bij het starten een tik hoort, net of er ergens een klep open schiet. Dit is de ene keer wel, de andere keer niet... Wat kan dit zijn? Een EGR klep ofzo die nu al blijft hangen (pas 15.000 km gereden)? De auto heeft nog garantie, maar wil altijd graag enige voorkennis hebben.

Met vriendelijke groet, Mark

Jongh

Geplaatst door Jongh (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kleijn (0), 15 jaar geleden

bij de spiegel verstelling brand geen lampje .
wil je op zeker .
aankoop keuring laten doen .
mvg willem2

Jongh (0), 15 jaar geleden

dankje voor je snelle antwoord, de auto is al lang gekocht en sinds een aantal maanden in ons bezit. Hij rijdt verder helemaal super, dit waren alleen dingen die opvallen.... Toevallig geen idee van die tik tijdens het starten? Zit er niet een soort terugslagklep in de tank ofzo van de retour die open kan schieten?

gr Mark

kleijn (0), 15 jaar geleden

durf het zo niet te zeggen kan start relais zijn mvg willem2

Jongh (0), 15 jaar geleden

zal vanavond wel eens extra goed luisteren, de relaiskast zit toch links achterin en boven de accu? Zal het probere te localiseren!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.