Opel Calibra: versterker aansluiten+boxen en subwoofer

Bouwjaar: 1991

ik heb een sony xplod 444w versterker en nu is mijn vraag hoe sluit ik mijn versterker aan en hoe of waar sluit ik de boxen en subwoofer aan alvast bedankt gr michael

michael7694

Geplaatst door michael7694 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Calibra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

erik2849 (0), 19 jaar geleden

ik neem aan dat je het over een 4 kanaals versterker hebt?
ten eerste.
ik neem aan dat hij in de kofferbak gemonteerd word ik raadt aan tegen de achterbank.
neem een 10 kwadraats kabelen sluit die op de plus van de accu aan vergeet niet omzo dicht bij de accu een zekering te plaatsen die net zo zwaar is als de zekering op de versterker.
pak de min van het chassis achter in de kofferbak. dan moet er nog een remote aangesloten worden die zit meestal tussen de tulpkabel die naar de radio gaat (dat dunne kabeltje er tussenin)
sluit die aan op de remote uitgang van de radio of de electrische antenne aansluiting.
als er niets op de kabels staat moet je een spanningzoeker pakkenen op de kabelboom de draad pakken die 12v geeft vanuit de radio.als dat allemaal werkt moet je nog alleen maar de speakers aan sluiten. dat is heel voor de hand liggend.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Calibra of stel zelf een nieuwe vraag.