Opel Astra: vreemd geluid kachelradiateur

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: x1.6szr

Er komt een vreemd geluid van mijn kachelradiateur vandaan. Het is een geluid net als water dat erg klotst. Ook hoor ik bij de aanjagermotor een geluid alsof er een klep bedient wordt. Dit herhaald zich iedere 7 seconden. Zit er een kraan bij de radiateur/aanjager? Van het koelsysteem zijn waterpomp,radiateur en thermostaat vervangen. het systeem zou zich zelf moeten ontluchten als het goed is.
Groet Ron

ron4472

Geplaatst door ron4472 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

anoniem-1573996169 (0), 12 jaar geleden

dat geluid komt vanachter je handschoenkastje vandaan daar zit een luchtregelkep waarvan hoogstwaarschijnlijk een plastic tandwieltje versleten is en de klep over de aanslag heenschiet,probeer eens met de knop recirculatieklep op je middenconsole uit of aan te zetten of dit dan weggaat,en deze klep kun je ook zien onder je motorkap rechtsvoor onder de plastic plaat,doe dat plastic maar wat omhoog en kijk maar dan zie je die klep op en neer klappen,simpelste oplossing de klep zo zetten als hij in rust stand zou moeten staan dan het stekkertje eraf pakken,en dat borrelgeluid ik hoop het niet voor je maar is meestal het effect van 'n kapotte koppakking zeker bij deze motoren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.