Opel Combo: waar gaan de draden heen

Bouwjaar: 1996

hallo,

Mijn autoradio is kapot, dus ga binnenkort een nieuwe aanschaffen. Nu zitten de voorste speakers in de deur gewoon via de stekker aan de radio aangesloten. Achterin zitten ook speakers, en die heeft de vorige eigenaar rechtstreeks op de radio aangesloten met een kroonsteen.
De stekker die achter in de radio gaat heeft echter wel de draden voor de achterste speakers. Wie weet waar deze draden heen gaan, zodat ik daar de speakers op kan aansluiten. dan is het uitwisselen van een radio ook wat makkelijker

groeten fritske

fritske

Geplaatst door fritske (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Combo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mvdkant (0), 18 jaar geleden

onthou de kleuren van de draad en volg die bedrading waar deze naar toe gaat. voorkomt een hoop speculaties op dit topic waar je niet veel aan zal hebben verwacht ik. zeker niet als de vorige eigenaar e.e.a. zelf heeft aangelegd en heeft aangesloten.

groet,
martin

fritske (0), 18 jaar geleden

buiten deze draden heb ik niet gezien dat de vorige eigenaar wat heeft aangesloten. Ik heb al gezocht, maar de draden kan ik niet terugvinden. Volgen is ook lastig, omdat ze in een kabelboom onder het dashboard gaan. Hopelijk weet iemand hier waar de draden origineel eindigen, en of ze zowiezo verder lopen als het dashboard. als ik weet waar ik ongeveer moet zoeken gaat het een stuk eenvoudiger.
groeten fritske

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Combo of stel zelf een nieuwe vraag.