Opel CORSA-C: Water in de kofferbak aan de linkerzijde

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: Z12XE, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 55

Sinds enige tijd staat er water in de kofferbak aan de linkerzijde. Reservewiel staat ook water in. Evenals de bak. Heb linker achterlicht al los gehad maar kan er niets aan zien

hilco flinkert-1

Geplaatst door hilco flinkert-1 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1630) PRO, 6 jaar geleden

Kan overal vandaan komen , ik zou zeggen haal zoveel mogelijk weg qua bekleding , rij naar een wasstraat of als je er thuis met een tuinslang bij kan , ga in de auto zitten en laat iemand anders aan de buitenkant de boel flink nat spuiten en kijk waar het naar binnen komt .

hilco flinkert-1 (0), 6 jaar geleden

Opgelost het kwam langs de antennerubber op het dak. Heb rubber gehaald op de sloop en met veel kit gemonteerd. Het water liep via het dak langs de linkerkant naar beneden. Met de gieter getest en het blijft droog.

kaleido 1 (1630) PRO, 6 jaar geleden

Bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.