Opel Astra: water in interieur

Bouwjaar: 1999

Hallo allemaal,
Ik heb al een tijdje het probleem dat er water aan de bestuurderskant op de vloer staat.
Ik ben aan het zoeken waar het vandaan komt en nou denk ik dat het ergens onder de voorruit of langs de raamstijl naar binnen komt. Het water loopt namelijk onder de achterste mat (zijn er twee over elkaar) bij de pedalen door, en ik kan niet zien waar het water achter de mat naarbinnen stroomt.
Ik hoor wel windgeruis linksonder de voorruit en dat hoekje beslaat ook vaak aan de binnenzijde. Ik weet dat er ooit een nieuwe voorruit in is gezet.
Wie weet waar dat water vandaan kan komen, of wie weet hoe ik die kunststof lijst aan de buitenkant langs de voorruit eruit kan halen???
groetjes patrick...

peerke8668

Geplaatst door peerke8668 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

tijne (0), 18 jaar geleden

patrick duw is voorzichtig maar wel met een beetje kracht tegen het raam aan op die plaats waar hij bestlaat.

als je het raam iets naar buiten kan duwen zou ik maar rap langs carglas gaan want dan ligt je raam los heb ik ook gehad.


gr tijne

peerke8668 (0), 18 jaar geleden

Martijn, ik heb tegen de raam gedrukt maar volgens mij zit ie niet los, ik krijg er in ieder geval geen beweging in.
Weet iemand misschien hoe die lijst die over de stijl langs de voorruit loopt los moet, misschien dat ik daaronder iets kan zien.Boven het schutboard bij de ruitenwisserstangen lijkt mij in ieder geval geen lekkage te zitten.
Ik heb een paar weken terug ook het interieur filter vervangen, en heb iets gelezen over een afvoerslang van de airco die verstopt kan zijn,maar kan niets vinden. Ik kan me ook niet voorstellen dat daar liters water door naar binnen kan komen, de airco heb ik niet gebruikt...
groetjes Patrick.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.