Opel Astra 2.2DTi sport II: Xenon verlichting, lamp defect na 10 maanden

Bouwjaar: 2003

Hallo,

Kan condens wat achterblijft in mijn linkervoor-lamp de reden zijn dat LV de xenon lamp na 10 maanden reeds kapot is ??? Ik dacht dat een xenonlamp 2000 uur mee ging ???
Ben zaterdag bij de dealer geweest en die gaan woensdag kijken... ze hadden niet eens de lamp op voorraad omdat deze nogal duur is.... (slik).
Wat kunnnen redenen zijn dat die xenonlamp zo snel stuk is ???

groet zeeuw32

zeeuw32

Geplaatst door zeeuw32 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

kun je helaas niets van zeggen..net zoals een andere lamp is de levensduur ovoorspelbaar. inderdaad kosten ze wat...

zeeuw32 (0), 19 jaar geleden



Weet jij toevallig ook welke lampen er in de Astra moeten ?? Je hebt nl. twee typen (philips) Ik kan twee lampen voor weinig op de kop tikken maar moet eerst effe weten of het de goeie zijn !

Groeten zeeuw32

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

staat op je lamp die er nu inzit.....houd er wel rekening mee dat als de lampen nieuw zijn ze erst wit zijn en later pas ietwat blauw opkleuren. overigens weet je zeker dat de lamp defect is? en zo ja niet aan gebruikte lampen beginnen...!!

basje (0) PRO, 19 jaar geleden

heb het ook wel eens meegemaakt dat het condens dat in de koplamp zat naar onderen liep en dat er dan water in het stuurapparaat komt zodat de lamp het ook niet meer deed. basje

zeeuw32 (0), 19 jaar geleden

BINGO Basje !!!!

Water liep dus in het stuurapparaat... heb anyway nu onder garantie een nieuw stuurapp. koplamp en lamp op mijn Astra :-))Da's betere werk !!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.