Opel Astra: z16xep (220000km) Tikken

Brandstof: Benzine, Motorcode: z16xep

Mijn Astra H (z16xep) begint te tikken boven de 2,5 toeren(dan hoor je het pas eigenlijk)... Wat kan het zijn? Het is niet hoorbaar voor anderen ,maar voor mij is het wel irritant. Het lijkt alsof een ijzer of metaaldeel draait zonder dat er olie bij komt(reeds zit er al nieuwe olie in van CAstrol Edge.

*Het probleem is voortdurend ,ook na warmlopen van mn blok

Als ik hem heel rustig in toeren omhoog laat komen dan hoor ik het niet, geef ik bv. op de snelweg gas om in te halen dan hoor je het.

Ben er al een paar keer mee naar de garage geweest maar daar horen ze niets. Ook als ik meerijd met hun hoor ik wel het alleen hun niet. Is zeer irritant.

Inlaatspruitstuk kan het niet zijn, is al schoongemaakt.

appileh

Geplaatst door appileh (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

fortie (0), 13 jaar geleden

Hallo

Kan een klepstorter zijn die stuk is maar dan zouden de mensen van de garage dit zeker gehoord hebben. Als het voor hun niet hoorbaar is zou ik me niet zoveel zorgen maken. Je kan ook bij een andere dealer gaan vragen of zij iets horen.

Mvg

Bart

jerrekeuh (0), 13 jaar geleden

speling klepstoters laten nakijken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.