Opel Zafira: Zafira kabelset 735111 aansluiting mistlamp

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hallo,

Ik heb het volgende probleem. Ik heb zojuist mijn brink trekhaak onder de zafira gemonteerd.

Nu alleen het kabelset nog.
Op het 7polige kabelset zitten 8aders (zie afbeelding). Mijn vraag is waar ik de grijze ader moet aansluiten. Of kan ik deze gewoon los laten hangen. Wat heeft dit voor effect op de mistlamp van de aanhanger?

Ik hoop dat iemand mij hiermee op weg kan helpen. Bedankt alvast!

[url=http://img832.imageshack.us/i/kabelsetu....][img]http://img832.imageshack.us/img832/1821/...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]

shaft83

Geplaatst door shaft83 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

De student (0), 13 jaar geleden

In je stekkerdoos zit een schakelaartje.Bij insteken van de stekker onderbreekt hij de mistamp van de auto.De grijze gaat dus naar de mistlamp van de auto.De blauwe gaat dan naar de + van je mistlamp in de auto.MAAR dit is wel een kabeset.Vermoedelijk moet je gewoon de stekkers van de achterlichten losdoen en de kabelset er tussen plaatsen.Meestal zit er toch een woordje uitleg bij.

shaft83 (0), 11 jaar geleden

[quote=De student]In je stekkerdoos zit een schakelaartje.Bij insteken van de stekker onderbreekt hij de mistamp van de auto.De grijze gaat dus naar de mistlamp van de auto.De blauwe gaat dan naar de + van je mistlamp in de auto.MAAR dit is wel een kabeset.Vermoedelijk moet je gewoon de stekkers van de achterlichten losdoen en de kabelset er tussen plaatsen.Meestal zit er toch een woordje uitleg bij.[/quote]
Bedankt! is gelukt. zat een speciale aansluiting voor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.