Opel Zafira: zafira linker achterdeur

Bouwjaar: 2002

Mensen, een vraagje :
Linkerachterdeur, van mijn Zafira uit 2002, weet niet hoe dat gedeelte heet.. je hebt de ophanging van de scharnieren boven en beneden ... en in het midden heb je een soort geleiding ..nou bij is dat gedeelte waar de geleiding gemonteerd zit in m'n deur ..stuk ..gewoon dat plaatmateriaal is stuk uit mijn deur ... als ik er zo naar kijk ..moet gewoon de gehele deur vervangen worden ... MIJN VRAAG is ..kan dit niet een constructie fout zijn van OPEL / GM ?? En hoe is dit te repareren?
Grtz, jan willem

zafira02

Geplaatst door zafira02 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

COX (0) PRO, 16 jaar geleden

Dit is geen constructiefout, meestal zijn de 2 montage schroeven de oorzaak. Deze durven soms los te komen met kraken van de deur als gevolg.
Zorg ervoor dat je die regelmatig nakijk, want de deurvanger gaat hierdoor wringen op de deurplaat, met uw probleem als gevolg.

Als de scheur nog niet erg is, probeer het dan op te lossen door een rondel ertussen te steken en alles terug vastschroeven. Anders de deur effe uitbouwen en alles terug vastlassen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.