Opel Astra: zeer slecht stationair lopen en rijden

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: X16SZ 52KW

hoi hoi,
ik heb laatst het onderblok en de cilinderkop vervangen en nu loopt de auto zwaar beroerd.Deze heeft ongeveer 500km redelijk gereden,het volgende probleem doet zich voor stoteren geen power hebben en stationair afslaan.de bobine is al vervangen maar weinig resultaat.nu is mijn opgevallen als je de slang van het kleppendeksel naar het luchtfilter los maakt loopt de auto iets beter.het stationair toeren varieerd van 500 tot 1200 toeren.Als je de koude start doet dan loopt ie netjes ff naar de 1200 toeren maar zakt dan gelijk weer naar de 750 toeren.de motor loop den heel ff mooi en dan begint ie weer te stoteren.iemand een idee wat dit kan zijn?bij voorbaat al veel dank ,groetjes

richard007

Geplaatst door richard007 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

stefan84 (0), 17 jaar geleden

uhmmmm....

wat heb je precies vervangen richard ? is het onderblok en kop van je bestaande motor afkomstig of heb je van een paar motoren 1 gemaakt ? en wat is er dan precies vernieuwd ?

Stefan

richard007 (0), 17 jaar geleden

ik heb het onderblok vervangen daar was dus een stuk van de zuiger af en de cilinderkop die was 2000km verder aan de beurt het is eigenlijk allemaal begonnen schiet mij te binnen toen de dynamo stuk ging die gaf ff een flinke piekstroom de lampen werden echt kei fel.

richard007 (0), 17 jaar geleden

dus het complete onderblok is vervangen en de cilinderkop met kleppen en al

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Distributie op tijd???

Ricky,

richard007 (0), 17 jaar geleden

dat zal morgen ff voor de zekerheid checken maar dacht het wel.

richard007 (0), 17 jaar geleden

de distriebutie is is inderdaad 2 tanden versprongen dacht eerst dat ie goed stond ga dus gelijk een nieuwe riem halen plus spanrol.harstikke bedankt voor het mee denken allemaal,groetjes richard

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.