Opel Corsa: Zekering autoradio corsa c, waar zit deze zekering

Brandstof: Benzine, Motorcode: 12

De auto radio van onze Corsa c staat op safe, vlgs de boekjes zou er een zekering defect zijn. Echter kan ik deze autoradio niet vinden. Weet iemand welke dit is, welk nummer.

Andre Bertens

Geplaatst door Andre Bertens (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

moderator (0) PRO, 11 jaar geleden

Er is geen zekering stuk. Accu los geweest of leeg?

Andre Bertens (0), 11 jaar geleden

Accu was niet losgeweest maar ik kwam niet in code. Toen alsnog de accu los gemaakt opnieuw geprobeerd: Radio geeft aan safe , de knop 1 werkt niet de knop as om de code in te geven werkt ook niet. Vlgs een boekje zou de radio zekering defect kunnen zijn. Deze zekering wordt in mijn handhoek Opel Corsa C niet vernoemd. PS accu is niet leeg.

moderator (0) PRO, 11 jaar geleden

Oké. "Safe" geeft aan dat de spanning er af is geweest en dat klopt dus dan ook wel.
Wel de goede volgorde gehanteerd? Radio uit, dan pas op contact zetten, AS indrukken ( vasthouden ) en de radio aanzetten. Dan moet er een piep komen en even later 4 streepjes ( - - - - ) of 4 nullen ( 0 0 0 0 ) Dan kan pas de code ingevoerd worden. Na ingave code de AS weer indrukken en wachten op de piep.

Andre Bertens (0), 11 jaar geleden

Bovenstaande heb ik geprobeerd in de juiste volgorde, echter contact aan , de hoofdknop dus de aan en uit knop reageerd niet. Ik denk dat de radio geen spanning krijgt.
Zou het toch niet kunnen zijn dar er ergens een zekering uit is. Welke zekering zou het dan moeten zijn . In mijn Opel vraagbaak staat niet duidelijk in welke zekering van de radio is.
Bij mijn Vectra C staat dit wel vermeld.

moderator (0) PRO, 11 jaar geleden

Dat kan zekering 12, 24 of 35 zijn. Tevens zit er nog een zekering achter in het toestel zelf.

Andre Bertens (0), 11 jaar geleden

Ik heb uiteidelijke de code kunnen activeren. Bedankt voor uw hulp!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.