Opel Combo: Zekeringenschema

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: Z1.6se

Beste mensen,

Mijn naam is Carla en de laatste dagen snuffel ik veel op dit forum vanwege wat probleempjes b.v. binnenverlichting die het niet doet. Nu wil zekeringen vervangen en stuitte op het volgende probleem.
Bij de auto zat niet het instructieboekje wat er bij hoort. Ik heb op MP een boekje gescoord en nu blijkt dat mijn zekeringenkast onder de motorkap, afwijkt van de handleiding en foto's op internet (ik heb ook op duitse sites gezocht).
Mogelijk komt dat omdat de auto in 2006 vanuit Duitsland naar Nederland is gekomen.

Is er iemand die weet waar ik het juiste zekeringenoverzicht kan vinden? Op onderstaande link is te zien dat het om een kastje gaat met vijf rijen minizekeringen ipv de 7 rijtjes die ik steeds tegenkom.
Alvast bedankt voor het meedenken!

Groeten Carla

http://www.ebay.de/itm/Opel-Corsa-C-Sich...

CarlaB

Geplaatst door CarlaB (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Combo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

liviu2004 (0), 9 jaar geleden

Ik heb een lijst zekering voor u, Ik zal het stuur deze avond.

CarlaB (0), 9 jaar geleden

Dank je wel voor de moeite. Dit schema staat in het instructieboekje. Dit is helaas niet het schema wat ik nodig heb. Hier staan 7 rijen minizekeringen op en mijn zekeringkast telt maar 5 rijen.

Ralf_Jensen (0) PRO, 9 jaar geleden

Carla, op de binnenzijde van de kap over de zekeringhouders, staat vaak de betekenis van elke zekering !! Kijk maar eens.

liviu2004 (0), 9 jaar geleden

Kom naar mij in Capelle, heel dicht bij je. Ik zal al uw zekeringen controleren en gediagnosticeerd met tech 2. U moet mijn Engels te dragen, hoewel

ernst2884 (0) PRO, 9 jaar geleden

Waarschijnlijk zie je de zekeringen die genummerd zijn 1;2;8;9 etc niet, die zitten onder het zwarte kapje dat eroverheen zit. Ben ik ook eens de fout mee ingegaan. Ik denk dat dat de oplossing zal zijn.
Succes, Nico.

Zie trouwens net dat het zekering 16 zou moeten zijn, dus dan inderdaad onder het afdekkapje.

kleijn (0), 9 jaar geleden

Al aan het lampje gedacht vernieuwt dus ?

CarlaB (0), 9 jaar geleden

Dank jullie voor de reacties! Ik kan hier wat mee.
Dat is wel suf dat er een kapje over heen zit, Nico! Goed dat ik het weet! Toch wel een fijn idee mocht ik op de vluchtstrook staan in de regen en de ruitenwisser doen het niet.
Ik wist niet dat het ook op het deksel staat, Ralf. Ik zal eens kijken.
En ja, Willem, uiteraard naar de lampjes gekeken en een paar vervangen. Ik ga nog wat speciale lampjes er bij kopen want daar had ik er maar 1 van in het lampendoosje.
Liviu, als het niet de lampjes zijn en de zekering, maak ik graag gebruik van je aanbod. Ik laat het je weten.

CarlaB (0), 9 jaar geleden

Probleem is opgelost. Het was de zekering.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Combo of stel zelf een nieuwe vraag.