Peugeot 106: 106 stuurbekrachtiging valt soms uit

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400 mpi

hoi,


onze 106 xs 2002 heeft last van uitvallende stuurbekrachtiging wisselend de ene keer dagen goed, en dan weer veel last, en soms na 1ste bocht weer wel werkende, wat zou dit kunnen zijn? ook regelmatig dat de achterruitenwisser niet werkt,

groet bas

slk230rijder

Geplaatst door slk230rijder (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldtimer (0) PRO, 14 jaar geleden

Is een elektrische pomp, voedingen en massa's contoleren

slk230rijder (0), 14 jaar geleden

Hoi bestre mensen,


voordat je een veel te dure pomp gaat vervangen (zoals ik bijna had gedaan door mijn vakgarage op aanraden van peugeot dealer) ben ik toch maar es gaan kijken naar de pomp zelf, en dacht geld te kunnen besparen door middel van zelf de pomp te demonteren en een revisie pomp te kopen met inruil van mijn oude pomp zou dit me 380 euro ex montage gaan kosten, bij peugeot kost de pomp 550 euro ex btw en montage, toe ik lekker aan het sleutelen ben gegaan vanochtend, erg koud bij ons in het zuiden, haal ik als eerste de stekker los en wat zagen we? rotte stekker, gehele massa weg! En heb dus een nieuwe externe massa gelegd, en hij doet het weer!! massa oogje koste me 1 euro en hij doet het weer!! dus beste mensen wanneer je dit ook meemaakt kijk eerst naar de massa!!!!

groetjes Bas

en mensen bedankt voor de reacties.

oldtimer (0) PRO, 14 jaar geleden

Zie mijn reactie op 17 jan.
Niet alle dealers over één kam scheren.

hans4074 (0) PRO, 14 jaar geleden

Ja Bas, met zo'n opmerking scoor je echt geen punten! Zeker als je de oplossing hier al aangereikt krijgt. Stel dan geen vraag als je er toch niets mee doet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum