Peugeot 106: 1.1 benzine waarvan het storingslampje soms na koude start g

Bouwjaar: 2002

Hallo,

We hebben een probleemauto staan. De volgende klacht doet zich nl voor. Na een koude start gaat af toe het storingslampje branden. Uitlezen- storing in de luchtpomp. Hier komt ook iedere keer water in, slang waar deze lucht vandaan haalt al verplaatst, ugr klep al vervangen. niets helpt! Iemand al vaker deze klacht gehoord en een oplossing....?

Alvast bedankt. Jan

106ralley

Geplaatst door 106ralley (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

T luteijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Is volgens mij al meer over geschreven op dit forum, slang van pomp naar uitlaat spruitstuk schijnt wel eens te scheuren waardoor er steeds maar weer opnieuw water in de pomp komt.

wkhoek (0) PRO, 18 jaar geleden

Wij hebben dit een paar keer meegemaakt en de klep op het uitlaat spruitstuk met de luchtpomp dan tegelijk vervangen. (doordat de klep niet goed afdicht komt er condens water in de pomp). comp. gereset en klaar. Door het condens water gaat de pomp nl. slecht functioneren.

106ralley (0) PRO, 18 jaar geleden

Hallo,

Bedankt voor de snelle reacties, ga kijken wat er mis is! Hebben vanochtend alvast luchtpomp en klep besteld. Hopenlijk komt het nu goed....

Gr. Jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.