Peugeot 106: Start probleem, motor slaat niet aan

Bouwjaar: 1993

Ik ben in het bezit van een 106 1.1 ACE uit 93. Auto deed het prima maar bij starten vanmorgen sloeg de motor niet aan. De motor draait rond, maar slaat niet aan. In eerste instantie distributie snaar bekeken, die is goed. Het dubbelrelais vervangen maar geeft geen resultaat. Voor zover ik kan zien krijgt de carburateur benzine. Heb hier geen Hays handleiding op het moment. Iemand een idee?
Overigens heeft iemand een slim idee hoe de auto te starten als ik bij de motorkap sta? klinkt gek, maar probeer op dit moment in mijn eentje achter de oorzaak te komen. Mijn sleutelmaatje is een aantal weken op vakantie.

erikscheffrahn

Geplaatst door erikscheffrahn (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ivo4682 (0), 18 jaar geleden

kijk eens naar het toerentalsensor op de bak

flip3053 (0), 18 jaar geleden

Je kan met +12V spanning te geven op de kleine kabel(dmv een schakelaartje bvb) aan je starter,rechtstreeks starten,wel moet je het contact opzetten,zodat de ontsteking spanning krijgt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.