Peugeot 306 2002: 2 losse draden

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 HDI

Hallo allemaal,

Ik was laatst mijn carkit aan het inbouwen. Toen ik de radio er uit had zag ik dat er 2 losse draden er achter lagen. Waar zijn deze van?? Ze zijn nmelijk netjes gestript. Het is een blauwe en een witte draad.


Alvast bedankt voor jullie reacties,

KJVS

kjvs

Geplaatst door kjvs (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Gezien het radioframe op de 2de foto is het geen originele radio die er nu in zit, maar heeft er voordien mogelijk wel een ori radio ingezeten............met stuurbediening! Het kabeltje met de 2 gestripte draadjes lijken dan ook hiervan te zijn. Zit het hendeltje van de radiobediening er nog? Zo ja, even kabeltje volgen en je weet het.

LuckyMe (0), 13 jaar geleden

Hans4074 heeft gelijk.

De blauw/witte kabel is van de radiobedieningshendel aan het stuur. Ik heb een paar plaatjes van mijn 306 (Bj. 2000) toegevoegd. Je ziet hier ook de blauw-groen-gele stekker (die uit in elkaar geschoven losse blokjes bestaat) die in de fabrieksradio gaat. Het gele blokje is van de radiobediening en is er bij jou vanaf geknipt. Het groene en blauwe blokje zijn dummies voor extra accessoires. Het blauwe kan vervangen worden door de wisselaarkabel. Waar het groene voor is weet ik helaas niet.

reel2reel (0), 13 jaar geleden

Das in ieder geval weer mooi opgelost.
Ik snap sommige eigenaren niet die, in plaats van een iso adapter te kopen, de handel er maar afknippen...

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

[quote=reel2reel]Ik snap sommige eigenaren niet die, in plaats van een iso adapter te kopen, de handel er maar afknippen...[/quote]
In dit geval valt er niets te snappen. Als de originele peugeot radio verwisseld wordt voor een andere exemplaar, vervalt de werking van de originele radio-stuurbediening.......iso adapter wel of niet maakt dus niet uit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum