Peugeot 0: 206 1.4i word erg warm

Ik heb hier een 206 1.4i die heel warm word (soms wel 110 graden op de meter van de auto). Ik heb ondertussen de thermostaat vernieuwd, maar daar veranderd het niet echt van. De radiateur is niet verstopt want hij stroomt goed door en word over het gehele oppervlak warm. De kachel word ook warm, hij verliest geen koelvloeistof en bouwd ook geen abnormale druk op. Als ik met een laser thermometer op de slang richt (van de motor naar de radiateur) komt hij af en toe tot 100 graden en zakt even daarna weer terug naar ca. 95 graden. Houd de meter in de auto mij soms voor de gek? en worden deze auto's altijd iets warmer dan 90 graden?

m.v.g Martijn.

TIJN007

Geplaatst door TIJN007 (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

11 Reacties

harry4203 (555) PRO, 16 jaar geleden

massakabel tussen accu en motor 100% in orde?

Puurgenot (0) PRO, 16 jaar geleden

Draait de koelventilator wel de goeie kant op ???
groetjes Oldtimer J

Hans4037 (0) PRO, 16 jaar geleden

Dag oldtimer,

Weer aktief op de site? Welkom terug.

Hans

wkhoek (0) PRO, 16 jaar geleden

hee............. oldtimer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! waar zat je al die tijd, we waren hardstikke ongerust!

oldtimer (0) PRO, 16 jaar geleden

Toevallig gister weer eens gekeken en zag tot mijn grote genoegen dat de reklame was verdwenen, dus is er eigenlijk geen bellemering meer,(alleen even afwachten hoe de rest reageerdt).

Petje57 (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=oldtimer]Toevallig gister weer eens gekeken en zag tot mijn grote genoegen dat de reklame was verdwenen, dus is er eigenlijk geen bellemering meer,(alleen even afwachten hoe de rest reageerdt).[/quote]
Kijk, da's goed nieuws.......

Gr.

wkhoek (0) PRO, 16 jaar geleden

dus uit principe tegen de reklame? Welcome back!

Richard9710 (0), 16 jaar geleden

Oldtimer heeft destijds netjes aangegeven dat hij de site zou verlaten en dat dit was vanwege de reclame (destijds tussen de startpost en de daarop eerstvolgende). Nu dat Oldtimer weer terug is, valt me pas op dat die reclame idd weg is. Ik ben iig blij dat Oldtimer weer terug is. Dus ook namens mij, welkom terug Oldtimer! (of moeten we zeggen Puurgenot?).

600rr (0) PRO, 16 jaar geleden

Wat was dat voor reclame dan? En wat stoorde hier aan?

Richard9710 (0), 16 jaar geleden

Gewoon een reclame banner tussen de startpost en de eerst daarop volgende post. Met het lezen van de pagina dacht ik wel eens dat er nog geen reacties waren maar dat kwam dan door de reclame banner, de reacties stonden er dan onder. Was best wel eens vervelend met het lezen. Oldtimer gaf toen ook aan dat hij (en zijn mede profs) hier gratis en belangenloos hulp gaf aan zowel mede profs als particulieren en dat hij vond dat er over zijn (en die van zijn mede profs) rug heen geld werd verdiend middels de reclame. Al schreef hij het wel iets meer genuanceerd.

Maar we dwalen aardig van het topic af! Ben benieuwd of de TS er al uit is.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 0 of stel zelf een nieuwe vraag.