Peugeot 206: 206 g3 slecht lopen op benzine

Bouwjaar: 2001, Brandstof: LPG, Motorcode: 1400

Hallo,

Mijn peugeot loopt sinds een week op 3 cilinders als hij nog op benzine loopt,als hij overschakeld op lpg als de motor warm genoeg is loopt hij goed.Als ik hem dan weer handmatig op benzine zet gaat hij weer op 3 cilinders aan het lopen dus op lpg geen probleem maar op benzine wel.Ik weet niet waar ik dat moet zoeken.


Groetjes

Ronnie

mercedes 200cdi

Geplaatst door mercedes 200cdi (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Brandt er een storingslampje?
Kontroleer de stekkers van de benzine-injectoren op sporen van water of corrosie.

mercedes 200cdi (0), 14 jaar geleden

Bedankt oldford voor het snelle antwoord.

Er brand al wel een langere tijd het bekende gele lampje maar merkte verder niets aan de auto.Dat lampje ging de laatste week knipperen als de auto op benzine liep.Door veel hierop het forum te lezen over het op 3 cilinders lopen heb ik de injectoren uit de auto gehaald en doorgemeten en toen bleek dat de meest linker(distributie zijde) geen weerstand had en de andere 3 allemaal 13 ohm.Ik heb bij een autodemontagebedrijf hier in de buurt een andere gehaald en gemonteerd en hij loopt nu weer perfect.Wel brand nog steeds het gele lampje maar hij rijd weer super.

Mvg

Ronnie

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Zou ik toch de auto een keer laten uitlezen. Dat lampje brandt niet voor niets.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.