Peugeot 206 2002: 206 mysterie

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: KFW, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

Beste,

Sinds enige tijd heb ik een apart probleem waar niemand een oplossing voor heeft. Ik hoop dat er hier iemand is die dit mysterie wel kan oplossen met zijn of haar kennis.

Als ik met de auto rij voornamelijk op de snelweg (99% van de keren) om ineens heel erg te gaan trillen, hierbij gaat ook het motormanagement lampje branden en verlies ik vermogen. Als ik de auto dan langs de kant zet, en wacht tot de stroom helemaal wordt uitgeschakeld ( te herkennen aan de 2de click uit de zekeringkast na 5 min) kan ik de auto gewoon weer starten en wegrijden net als er nooit wat is gebeurd.

ik heb al gekeken of er bepaalde dingen zijn die dit probleem inleiden of bepaalde handelingen van mij, maar tot op heden zie ik geen patroon hierin soms is het na 5 min soms na 15, koud warm regen droog. maar het is bijna altijd wel op de snelweg in zen 5 als ik normaal met de auto rij op binnenwegen heb ik dit probleem niet.

Bougies boubine zijn allemaal al vervangen maar het probleem blijft bestaan, Een keer de auto uitgelezen toen dit probleem begon en toen kreeg ik in p0300 melding (engine misfire).

Noa7

Geplaatst door Noa7 (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

harry4203 (400) PRO, 2 jaar geleden

benzineinjector defect, waarschijnlijk cilinder 4

    Bedankt voor je snelle reactie zal hier morgen is naar kijken, is er een specifieke reden dan je hebt over cilinder 4 ? Bijv bekend probleem ? - Noa7 (0), 2 jaar geleden
    Ruitensproeier lekt precies op de injector. Cilinder 4 is aan de distributiezijde. - arjankempeneers (0) PRO, 2 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.